Екипът на Fans.bg излиза в почивка и няма да приема поръчки за неопределено време.

12 ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪКА ЗА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ

Fans.bg23/11/20170 Коментар(а)
За повечето истински футболни фенове, любимият отбор е един доста важен аспект от техния живот. Това може да улесни доста избора на подарък, без значение дали повода е рожден ден, имен ден, коледа и т.н.
Откриването на точния подарък може да е трудна задача, а когато стане дума за фен подаръци, първото, което изплува в ума на всеки е тениска с лого или снимка на любимия футболен отбор. Но това е клише и далеч не е единственият избор. Един истински фен би оценил всеки подарък, свързан със спорта или любимият му отбор. И сега ви ще предложим списък с 12 оригинални подаръци, сред които можете да откриете перфектния за вашата половинка, приятел или колега.

1. Джага
Въпреки, че е създадена преди почти 100 години, футболната маса продължава да е все така популярна и важна част от атмосферата в пъбове, барове, училища, работни места и клубове. Джагата е отличен подарък за по-мързеливата част от феновете, които обичат емоцията от играта, но не и физическото натоварване. Ако размерът на помещението е достатъчно голям, знайте, че джагата е един от най-предпочитаните от всеки футболен запалянко подаръци.

2. Вратовръзка
Макар и да се определя като “некреативен “ подарък, вратовръзката е един от най-класическите подаръци за мъже. Дали ще е за рожден ден, завършване или Коледа, вратовръзките са чудесен подарък за мъже, които обикновено ползват този аксесоар в облеклото си.

3. Ретро футболна топка
Да се върнем назад във времето, към футболните топки изработени от кожа. Както знаем, ретрото е на мода. Тези топки най-често са реплика на реални модели от миналото, някои от тях са с размер по-малък от стандартния и за това, предназначението им обикновено не е за игра. Те по-скоро имат сантиментална стойност и са идеалния подарък за един истински ценител на футболните 

4. Детски екип -“Like father, like son.”
Вероятно сте чували тази девна поговорка, която на български би звучала като “Какъвто бащата, такъв и сина.” Всеки баща мечтае синът му да върви по неговите стъпки, без значение дали става дума за професия или хоби. И в този ред на мисли - детски екип на любимия отбор е чудесен подарък за татковци-фенове.

5. Слънчеви очила.
Това е подарък, подходящ за всички, които обичат да носят аксесоари. Но освен като на моден аксесоар, все по-често на очилата се гледа като на must-have, заради все по-силното вредно въздействие на UV лъчите на слънцето. Затова, ако твоят човек шофира често или прекарва много време навън през лятото, очилата с лого на любимия му отбор са идеалния подарък.

6. Спален компект
Един заклет фен на футбола, няма ден, в който да си легне без да помисли за отборът си. Ами колко хубаво би било ако всяка вечер преди лягане се завива с “любимият си отбор” ? Този външен вид на леглото, би доказал закоравялоста на този запалянко.

7. Монополи във вариант с любимия футболен отбор.
Хитова класика сред настолните игри, тя е отлично забавление както за вечерите със семейството, така и за “сбирките” с приятели. Няма нужда от повече думи за нея - това е универсален подарък, с който няма как да сбъркате.

8.Мокасини
Страхотна идея за подарък, който ще отличи обикновения футболен фен от класния запалянко.

9. Манерка
Всички знаем за какво служи. Тя е класически и стилен подарък, подходящ за по-улегнали мъже, които остават верни на своя любим футболен тим.

10. Подписана тениска
Имате приятел,който е истински верен фен на Arsenal, а може би и на великият Maradona? Снимка на подобна футболна легенда (или любимият отбор) в рамка със сигурност ще бъде подарък, оценен високо, а също и допринасящ за декора на стаята.

11. Ръкавели
Също както и при вратовръзката, може да ви се струва, че това е некреативно или отживелица, но ви уверяваме, че ръкавелите са отлично допълнение към гардероба на всеки изискан футболен фен, който държи са външния си вид.

12. Скин за конзола
Геймър + футболен запалянко - ако човекът, за когото търсите подарък отговаря на тези две класификации, то определено търсенето ви приключи. Скин с любимия отбор за игрова конзола, за лаптоп или телефон са вашето решение.

0 Коментар(а)

Вашият коментар