обадете ни се:
0878 326 724
0878 FANSBG

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Плащането на поръчките може да се извърши по един от следните начини:

  • плащане на куриера при доставка (пощенски паричен превод)

В момента на поръчка на всеки артикул е отбелязана датата, на която той ще бъде доставен до Вас. Срокът на доставка може да варира за различни групи продукти и от честотата на обслужване на Вашето населено място от куриерските фирми.

Нямаме реален магазин, може да се пазарува само онлайн.

Цената на доставката се изчислява автоматично, както следва:

  • доставка до офис на Спиди - 4.90 лв.
  • доставка до Ваш адрес - 5.90 лв.
  • при поръчка над 100 лв. - безплатна доставка

Ако сте завършили своята поръчка, няма да може да добавите нови продукти към нея. Може да се свържете с нас, да уговорим как да бъдат доставени продуктите Ви и да избегнем заплащането на нова доставка.

Поръчки, направени на www.fans.bg, се изпълняват само на територията на Република България.

Ако по някаква причина Вие не сте доволни от своята поръчка, след получаване може да върнете продуктите в срок от 14 дни от датата на получаване. Моля, обърнете внимание, че върнатите продукти трябва да бъдат в оригиналната си опаковка, в ненарушен търговски вид и с всички документи, които сте получили при доставката. В противен случай няма да може да Ви възстановим сумата по поръчката. Връщането на сумата по поръчката се извършва САМО по банков път и ще е нужно да предоставите IBAN и името на титуляра на сметката.

В случай, че желаете да получите фактура за своята поръчка, моля попълнете полетата в секцията "данни за фактура". Ако пропуснете това, моля изпратете имейл на адрес: sales@fans.bg в рамките на работния ден, в който е направена поръчката. В противен случай няма да може да бъде издадена фактура за Вашата поръчка.